menu

Lyrics: Fok Jou

Album: Vuur
Song: Fok Jou
Released: 2005
Rating: 57.7 out of 100Please log in to rate this song.
Fok Jou lyrics
Yo al die Nederlanders zijn zo kill, het is hier te koud, ik kijk naar buiten naar de regen en denk: "Was ik maar op Curacao!" Terug naar het paradijs, de mooie vrouwen en de zon, weg van die schijtlucht met al die vrouwen zonder kont.

Ey jij wil terug want jullie vinden m'n volk dus niet oké, maar jij bent blut nou dan douw je toch wat bolletjes in je reet, ik schijt op je ras en wat wil je nou doen rukker, jullie Antillianen, stelletje katoenplukkers.

Praat maar over bolletjesslikkers en stikkende niggers maar onze grootste consument zijn jullie Nederlandse flikkers, blijf maar grappen maken over bolletjes in me hol, maar stampend op een feestje met je neus vol, das jouw volk.

Staat je brommer niet op slot en dat is zeker in de stad, ik durf te wedden dat je brommer door een neger wordt gejat, zie ik een groepje negers en dan loop ik ook alleen, dan loop ik daar dus zeker met een grote boog omheen.

refrein:
Fok jou, fok jou, fok jou, fok jou, fok jou, fok Nederland, fok Curacao!
Kijk ons nou eens vechten man we lijken wel op kinderen, de haat tussen tweeën wanneer zou het nou eens minderen?
(2x)

Was ik maar terug op Curaçao, want daar is het allemaal beter! Hier in Nederland zitten veel te veel betweters, het is hier veel te koud en ik haat al die regen.

Nou dan is het daar zo dope dan ga je toch lekker neger, want niemand die je hier wil man je bent alleen een sleur, criminaliteit van het buitenland mee gesleurd, en liep ik dan bij je in de buurt, dan ruik ik alweer die geur, jullie zijn dus puur en duidelijk profiteur.

Terug op Curacâo weet je wat ik dan zie? Al die macambas op me eiland, genieten van vakantie, en als ze dan weer terug zijn doen ze weer zo anti-anti, profiteren van ons volk maar ik zie de dank niet.

Je ziet de dank wel hoor als je wist, jullie grootste inkomst is de Nederlandse toerist, bitch, Antillianen het is gewoon een kloteras, samen met die Marokkanen niks anders dan overlast!

Jullie schreeuwen alleen maar, dat we allemaal slecht zijn, en dat Nederland verbetert als we allemaal weg zijn, maar we heten niet voor niets de Nederlandse Antillen, denk ook aan de gevolgen als je kolonies gaat beginnen!

refrein

refrein

Sponsored Links

Tags on Fok Jou

Login to add tags.

Popularity Fok Jou

Oct
2021
Nov
2021
Dec
2021
Jan
2022
Feb
2022
Mar
2022
Apr
2022
May
2022
Jun
2022
Jul
2022
Aug
2022
Sep
2022

Review this song:To make sure you're not an annoying spambot, please give the correct answer to this calculation:
an an an =

Reviews Fok Jou

No reviews yet! Be the first to make a contribution!
Moron.nl Guide

Still haven't found what you're looking for?