menu

Lyrics: Zemren E Lame Peng

Artist: Olta Boka
Song: Zemren E Lame Peng
Released: 2008
Rating: 49.8 out of 100Please log in to rate this song.
Zemren E Lame Peng lyrics
Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend
Akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime

Bora e zërit tënd
Mbi zemrën time ra
Mbuloi,Strehën e fundit, Të dashurisë

Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas dite ne
Rrahje pas rrahje
Më kot kërkuam
Or’ e përkryer, Një zemër jo kurrë s’mund të jetë
Natë pas nate ne
Rrahje pas rrahje
Ne të larguar
Por jo nuk mundëm
Se zemrën të dy e lame peng

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend
Akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime

Bora e zërit tënd
Mbi zemrën time ra
Mbuloi,Strehën e fundit, Të dashurisë

Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas dite ne
Rrahje pas rrahje
Më kot kërkuam
Or’ e përkryer, Një zemër jo kurrë s’mund të jetë
Natë pas nate ne
Rrahje pas rrahje
Ne të larguar
Por jo nuk mundëm
Se zemrën të dy e lame peng
Thanks to J-Force for these lyrics!

Sponsored Links

Tags on Zemren E Lame Peng

Login to add tags.

Popularity Zemren E Lame Peng

May
2023
Jun
2023
Jul
2023
Aug
2023
Sep
2023
Oct
2023
Nov
2023
Dec
2023
Jan
2024
Feb
2024
Mar
2024
Apr
2024

Review this song:To make sure you're not an annoying spambot, please give the correct answer to this calculation:
an an an =

Reviews Zemren E Lame Peng

No reviews yet! Be the first to make a contribution!
Moron.nl Guide

Still haven't found what you're looking for?